13 June 2016

4LIFE TRANSFER FACTOR ADVANCED TRI FACTOR

 http://transferfactor4us.blogspot.my/2015/05/4life-tf-advanced-formula.html

4LIFE TF TRI-FACTOR FORMULA

Harga Biasa: RM214.80
Harga Ahli (Semenanjung): RM179.00
Harga Ahli (Sabah/Sarawak): RM180.00
Life Point: 35


4Life Tri-Factor Formula mengandungi gabungan Transfer Factor (TF) dan Zink. Transfer Factor adalah molekul kurniaan Tuhan yang memindahkan keimunan ibu kepada anak secara semulajadi. Transfer Factor memberi kebijaksanaan kepada tubuh kita melalui 4 langkah berikut:

1 MENGENALPASTI
2 BERTINDAK
3 MENGIMBANGI
4 MENGINGATI

KEGUNAAN 4LIFE TF TRI-FACTOR
Kesejahteraan menyeluruh, kecerdasan minda, fokus, awet muda, kecantikan dalaman dan tenaga.

08 June 2016

4Life Pine Bark Grape Seed Plus Capsules

http://transferfactor4us.blogspot.my/2016/06/4life-pine-bark-grape-seed-plus-capsules.html

4Life Pine Bark Grape Seed Capsule Plus @ 4Life PBGS

Harga Biasa : RM156.00
Harga Ahli (Semenanjung): RM130.00
Harga Ahli (Sabah/Sarawak): RM131.00
Life Point: 25
  • Penuh dengan kebaikan antioksidan daripada kulit kayu pain dan ekstrak biji anggur.
  • Menyediakan sokongan antioksidan untuk menggalakkan kesihatan keseluruhan badan terutamanya berkaitan saraf, kardiovaskular dan sendi-sendi.
  • Dimuatkan juga antioksidan tambahan daripada teh hijau, kulit jeruk, acerola dan kunyit.

Wanita Hari Ini, TV3 Khamis 2 Jun 2016

Wanita Hari Ini, TV3 Khamis 2 Jun 2016

https://transferfactor4us.blogspot.my/2016/06/wanita-hari-ini-tv3-khamis-2-jun-2016.html



Sebagai seorang ibu anak ramai..yg terpaksa 'memberhentikan' diri dari kerja dalam bidang perakaunan 7tahun yang lalu kerana masalah kesihatan anak, dengan keadaan kewangan keluarga masih belum stabil dan hutang masih keliling pinggang..tetapi alhamdulillah rupa2nya ianya adalah asbab paling cantik untuk peluang nilai hidup yang jauh lebih baik kini.

https://transferfactor4us.blogspot.my/2016/06/wanita-hari-ini-tv3-khamis-2-jun-2016.html

Andai anda juga kini berada dlm situasi dan dilema yg sama..percayalah..setiap yg berlaku bukan kebetulan.. pastinya ada 'sesuatu' perancanganNya yg lebih baik..keep calm & smiling..beri peluang pada diri untuk menilai setiap peluang yang hadir sebaiknya seadilnya.. kerana Dia sentiasa menunaikan doa2 kita andai itu yg terbaik buat kita, tetapi pasti ada pengantara dan penyebabnya..peka dengan isyarat alam..in shaa Allah..

https://transferfactor4us.blogspot.my/2016/06/wanita-hari-ini-tv3-khamis-2-jun-2016.html

Psst!..nak tahu bagaimana 4Life sangat merubah hidup kami kini, jom sembang2..ilmu percuma je..tak rugi berkongsi..sharing is always to benefit other people's live!..goooooo Winners!!

07 June 2016

4Life LivRite

http://transferfactor4us.blogspot.my/2016/06/4life-livrite.html
4Life LivRite

Harga Biasa : RM130.00
Harga Ahli (Semenanjung): RM111.00
Harga Ahli (Sabah/Sarawak): RM112.00
Life Point: 20


LivRite® dirumus khas dengan campuran proprietari herba dan antioksidan untuk membantu menyokong proses detoksifikasi semulajadi badan dengan membekalkan nutrien penting ke hati.

Milk Thistle dan Brokoli membantu menyokong fungsi hati yang sihat.

Red Clover, Dandelion dan sokongan Artichoke membantu detoksifikasi.

31 May 2016

30 May 2016

Mengapa Network Marketing terbaik untuk anda?

Mari fikirkan sejenak konsep idea network marketing.

Katakan anda adalah seorang pemilik kedai makan franchise syarikat A yang sangat berjaya.  Selain pendapatan dari keuntungan runcit anda, anda juga dibayar oleh syarikat A sebanyak 6% dari keuntungan mereka kepada anda kerana apabila bisnes anda maju, keuntungan jualan bahan mentah mereka juga bertambah dan syarikat berkongsi dengan anda setiap bulan.

Seterusnya syarikat A ingin mengembangkan lagi perniagaan mereka ke seluruh dunia dan syarikat A memerlukan khidmat latihan dari orang yang telah berjaya dalam bidang ini dan anda adalah seorang yang paling layak untuk membantu mereka.  Jadi syarikat A menawarkan anda 3% perkongsian keuntungan untuk setiap kedai baru yang anda latih sehingga berjaya. Anda bersetuju kerana anda juga dapat ganjaran dengan membantu orang lain untuk berjaya sama seperti anda.

Jadi anda pun melatih 10 orang pemilik kedai yang baru.  Anda meluangkan masa dan wang ringgit untuk melatih mereka memasak, mengemas, mencuci, membuat kira-kira dan sebagainya sehingga mereka boleh menjalankan perniagaan mereka sendiri dengan mengikut satu sistem yang sudah terbukti berjaya.

Para pemilik kedai baru itu pula sangat gembira kerana selain pendapatan dari keuntungan runcit, mereka juga beroleh perkongsian keuntungan 6% syarikat sama seperti anda sebelumnya dan mereka tidak kisah tentang 3% profit sharing yang anda dapat dari syarikat hasil dari membimbing pemilik-pemilik kedai yang baru.  Anda juga sudah pasti lebih gembira kerana mendapat pendapatan bulanan tambahan sebanyak 3% hasil dari keuntungan syarikat A melalui kedai-kedai baru bawah bimbingan anda.

Seterusnya syarikat A ingin mengembangkan lagi perniagaan mereka ke pasaran baru dan syarikat A memerlukan khidmat latihan dari orang yang telah berjaya dalam bidang ini dan kini menawarkan pula 3% keuntungan kepada 10 orang anak didik anda tadi untuk membimbing pemilik2 kedai yang baru pula.  Kini pemilik2 kedai baru lebih beruntung kerana mereka ada bukan sahaja anak didik anda malah anda sendiri untuk membimbing mereka sehingga berjaya.

Maka dengan membimbing lebih pemilik kedai lain untuk menjalankan bisnes mereka  sehingga berjaya, keuntungan syarikat A juga bertambah, dan pembahagiaan keuntungan kepada para mentor juga bertambah dan orang yang paling rajin membantu orang lain akan dapat hasil lebih dari yang kurang.  Begitulah konsep network marketing yang dianjurkan untuk semua orang :-)

4Life listed in Physician Desk Reference for more than 10 years

4Life Transfer Factor Tri-Factor (nanofactor/transfer factor) - Full Prescribing Information

www.pdr.net

10 January 2016

4Life Enummi Shower Essentials

4Life Enummi Shower Essential adalah berasaskan tumbuhan semulajadi dengan meminimakan penggunaan bahan kimia yang memudaratkan kesihatan kepala dan kulit tubuh. 
4Life Shampoo, Conditioner, Body Wash mengandungi bahan yang selamat, semulajadi, lembut dan efektif. Formula 4Life Enummi Shower Essential yang kaya dengan bahan2 botanikal, protein dan vitamin menggalakkan rambut yang cantik, kulit yang lembut, licin dan bersih. Menawarkan kualiti spa pada harga yang berpatutan. Alamilah rangkaian mandian enummi hari ini juga!



enummi SHAMPOO

Harga Biasa : RM81.00
Harga Ahli (Semenanjung): RM69.50
Harga Ahli (Sabah/Sarawak): RM71.00
Life Point:10

  • berasaskan bahan2 semulajadi seperti minyak kelapa, chamomile dan rosemary
  • kaya dgn protein dan asid amino
  • galakkan proses baikpulih dan pengurusan rambutyg bersinar
  • mengandungi vitamin rambut, ekstrak tumbuhan dan antioksidan yang penting untuk suburkan, kuatkan dan licinkan rambut
  • tidak mengandungi paraben



enummi CONDITIONER 

Harga Biasa : RM81.00
Harga Ahli (Semenanjung): RM69.50
Harga Ahli (Sabah/Sarawak): RM71.00
Life Point:10

  • gabungan pelbagai bahan semulajadi yang berkhasiat seperti lobak merah dan timun, minyak bunga matahari dan kelapa, mentega shea dan buah delima.
  • kaya dgn protein, asid amino dan vitamin
  • tanpa paraben dan silikon
  • satu-satunya conditioner yang mengandungi Transfer Factor



enummi BODY WASH 

Harga Biasa : RM81.00
Harga Ahli (Semenanjung): RM69.50
Harga Ahli (Sabah/Sarawak): RM71.00
Life Point:10
  • Formula semulajadi drp bahan perapian seperti lidah buaya, mangga, avocado dan madu yg melembapkan kulit dan mandian yg menyegarkan.
  • kombinasi sempurna apabila digunakan dengan enummi Body Lotion utk faedah pelembap yg ungguh
  • tidak mengandungi paraben dan sulfat.

04 January 2016

Peluang Besar menanti anda!


TRANSFER FACTOR DIBUKTIKAN SAINS dengan ribuan laporan kajian sainstis seluruh dunia tentang keberkesanannya, untuk semua lapisan umur termasuk bayi dan tanpa sebarang kesan sampingan.. insyaAllah dgn izinNya..


TRANSFER FACTOR diramalkan akan berada di setiap rumah. Pada hari ini, cuma sekitar 20,000 sahaja rumah di Malaysia yang sentiasa memastikan produk TF ada dalam simpanan mereka. 

Bayangkan betapa besarnya peluang anda kerana terdapat berjuta rumah lagi yang menunggu ketibaan anda menyampaikan manfaat TF sebagai perlindungan terbaik kesihatan sekeluarga.

Kami bersedia membimbing orang2 yang mempunyai IMPIAN BESAR untuk lebih bebas, lebih sihat, lebih mewah dengan peluang terbaik di 4Life hanya dengan cara membantu menambah nilai kehidupan orang lain.

HUBUNGI KAMI SEKARANG bagi anda yang benar-benar serius ingin mencapai IMPIAN ANDA!

NAJIB & HANIM
4Life Presidential Diamond

07 December 2015

Preview Mingguan Transfer Factor dan Peluang Perniagaan Sambilan 4Life

Bagi anda yang ingin ambil tahu dengan lebih lanjut tentang produk Transfer Factor dan bagaimana untuk mendapatkan produk Transfer Factor ini secara percuma dan potensi pendapatan pasif yang boleh diwarisi, anda boleh datang ke preview mingguan kami.

Sila hubungi kami 0132049155 atau 0196675699 untuk keterangan lanjut atau untuk tempah tempat anda.  Pakaian kemas.

4Life Transfer Factor is the best!!!

02 December 2015

Roel Buban the "Cotton Candy" Man




Kisah Roel Buban dari Filipina dan 4Life Transfer Factor?

 Tidak lama dahulu, beliau adalah seorang penjual gula kapas di tepi jalan di Filipina. Beliau sangat miskin dan keluarga beliau tidak mempunyai apa-apa. Kali pertama beliau menghadiri majlis 4Life di Filipina adalah untuk mendapat makanan percuma di majlis itu.  Dalam majlis itu, perkongsian oleh Saudara Fazley dari Singapura telah membuka mata beliau sehingga menjadi yakin dan bertambah yakin bahawa beliau dapat mengubah kehidupan melalui peluang 4Life. Kini, beliau adalah seorang Presidential Diamond dan telah menjana ribuan dolar setiap bulan. Roel Buban telah berada di Malaysia berada di Malaysia 27 Ogos 2014 yang lepas untuk berkongsi inspirasi hidup beliau.  Perkongsian dalam bahasa Filipina tetapi dengan adanya jurualih bahasa, semua audien yang hadir dapat merasakan suatu semangat yang sangat membara disamping keikhlasan hati beliau demi mengubah nasib diri dan keluarga terutamanya nasib anak-anak beliau. Semua audien yang hadir sangat 'terkesan emosi' termasuklah jurualih bahasa sendiri.

Sebagai seorang yang pernah hidup susah yang mana pendapatan harian cuma RM3 sehari,  Roel Buban menyatakan melalui 4Life, beliau dapat mengubah nasib kehidupan dengan sangat mudah. Beliau juga berulang kali menyebut IMPIAN! IMPIAN! IMPIAN! dalam bahasa Filipina kerana beliau kini yakin dengan peluang 4Life, segala impian boleh dicapai.  


"4Life Easy, Follow Your Dream!"

Real Success Real Story with 4Life Transfer Factor!

Apakah Itu PROBIOTIK?

Probiotik ialah bakteria hidup yang membawa pelbagai faedah kepada kesihatan apabila diambil dalam kuantiti yang mencukupi.  Probiotik merujuk kepada trillion organisma mikrobial hidup yang wujud secara semulajadi dalam saluran penghadaman anda.  Ia juga dikenali sebagai bakteria jenis baik yang membantu mengekalkan keseimbangan mikroflora usus yang sihat.  Mikroflora usus yang sihat memperkuatkan fungsi saluran penghadaman dengan memperbaiki sistem penghadaman dan penyerapan nutrien serta meningkatkan kadar pergerakan usus.

Sebanyak 80% tisu imun badan berada di dalam usus dan dipengaruhi secara langsung oleh kekerapan pengambilan probiotik.  Selain menyekat pertumbuhan bakteria yang memudaratkan kesihatan, probiotik juga melekat pada dinding usus dan mencegah bakteria yang merbahaya daripada mendiami saluran usus.

Tahap bakteria jenis baik yang sihat dalam saluran penghadaman dapat mengurangkan masalah perut kembung, sembelit dan masalah penghadaman.

- 4Life Transfer Factor simply the best! -

TRANSFER FACTOR: Potensi TF sangat besar kerana TF adalah penemuan terbaru dalam sains perubatan sama seperti Vitamin, Herba dan Antioksidan berpuluh tahun dulu, dan sesiapa yang menjadi orang yang terawal menyebarkannya telah pun menjadi multi-millionaire hari ini.


TF pula masih baru dan ada 17 tahun lagi tempoh paten jadi hanya satu pengeluar sahaja iaitu 4Life Research dan hanya dipasarkan melalui network marketing di 60 negara (kecuali Rusia) dan memang diramalkan berada di setiap rumah sepertimana Vitamin, Herba, Antioksidan, TV, Handphone, etc..

Network Marketing yang dipraktikkan oleh 4Life pula adalah genuine dan tidak perlu jadi 'head hunter' kerana semua yang telah guna TF atas dasar memerlukan ataupun saja cuba-cuba akan terus menggunakannya sebagai satu keperluan. Kemudian kebaikannya dikongsikan sepertimana yang KITA SELALU BUAT.

Proses itu jadi berantai sehingga pulangan actual payout 4Life yang tinggi membolehkan pengguna makan TF secara percuma dan seterusnya jadi pasif income yang bertambah diatas penggunaan produk, sepertimana aku sekeluarga :)

# 4Life Transfer Factorfor all of us!

13 October 2015

FOUNDATION 4LIFE: MALAYSIA

9Oct2015 - Foundation 4Life activities in Nur Iman Care Centre, Kuala Lumpur . These kids are so lucky to have a new van to take them to school to replace the old van that was no longer safe to use.

Congratulations to all donors for this project and also to all  4Life Transfer Factor consumer because 1 % of your purchase will be donated to the Foundation 4Life to help children, the disabled and disadvantaged people around the world.

Keep healthy while helping others :-)!

More info about Foundation 4Life at www.foundation4life.org

 

29 September 2015

Let's party on!

Good news! The Home Party program has been extended until March 2016! Let's party on! Contact us for more info on how you can benefit this incentive..


09 July 2015

Keperluan menjadi kehendak

http://transferfactor4us.blogspot.com/p/produk-4life.html

Pada permulaannya sekitar pertengah tahun 2009, kami membeli produk ini separuh botol dan isinya dikongsi bersama ibu saya. Syukur, masalah kesihatan kami berdua dapat diselesaikan sekaligus!

2-3 bulan kemudian, kami beli lagi sebotol untuk guna sekadar perlu sahaja. Namun, kami bertambah syukur lagi kerana kesihatan anak kami pula bertambah baik dan tidak perlu datang ke klinik sekerap sebelumnya.

Sejak dari itu kami menjadi rajin dalam menyampaikan manfaat ini kepada saudara mara, rakan-rakan dan sesiapa sahaja.  Semuanya melalui perbualan harian kami sahaja.

6 bulan hingga kini, produk-produk Transfer Factor 4Life memenuhi keperluan dan kehendak kami seperti untuk bantu fokus belajar, persediaan puasa, kesuburan, merapatkan hubungan suami isteri, tenaga dalaman, bentuk badan yang cantik dan ideal, buang toksin dan macam-macam lagi !!!

Siapa kata produk 4Life mahal? kita boleh dapat PERCUMA !!!

Check out the latest schedule for HEROES!


01 July 2015

4Life Raya Lucky Dip Promo

Stand a chance to walk away with fabulous cash prizes and fantastic 4Life items with every purchase of 130 LP or more this July and August!

24 June 2015

4Life June-July Promo - Treats for Everyone!

June-July Promo - Treats for Everyone! Get ready for the festive season and entertain family and friends with the limited edition 4Life Tea Set. Only 500 sets available!

31 May 2015

Purchases Draw prizes for the 4Life Transform with Pro-TF roadshow

Here's a glimpse of the Purchases Draw prizes for the 4Life Transform with Pro-TF roadshow! There's also door gift and attendance draw! Plus you get to try the new Pro-TF in delicious vanilla cream flavor! See you at the roadshow!  Contact us for roadshow date around your place.






19 May 2015

Program Transformasi Kehidupan bersama Pakar dari Winners4Life


Sila hantar penyertaan anda selewatnya 21hb Mei 2015 (Khamis).

http://transferfactor4us.blogspot.com/

17 May 2015

4Life Pre-Ramadhan Talk

Perhatian untuk para usahawan 4Life di Alor Setar dan Muar:


4LIFE ennumi SKINCARE SYSTEM



enummi Skincare System


Harga Biasa : RM598.80
Harga Ahli (Semenanjung): RM499.00
Harga Ahli (Sabah/Sarawak): RM504.00
Life Point:100

Menawarkan lebih banyak manfaat dan bukan sekadar regemen kecantikan biasa. Sebagai satu sistem penjagaan kulit lengkap yang mengandungi 4life Transfer Factor. Setiap produk diperkuatkan dengan kandungan botani semulajadi, sokongan antipenuaan serta bahan terbukti yang memberikan penghidratan, khasiat dan perlindungan yang diperlukan oleh kulit anda.  Pakej terdiri daripada:

1.      enummi® Gentle Facial Cleanser
2.      enummi® Refreshing Toner
3.      enummi® Protective Day Moisturizer
4.      enummi® Night Recovery Cream
5.      enummi® Life C Energy Serum

Dirumus dengan ramuan sangat sesuai untuk semua jenis kulit. 4 langkah dalam rangkaian Penjagaan Kulit enummi (membersih, menyegar,penjagaan khas serta melembap dan melindungi) menyerlahkan penampilan dengan kulit yang berseri.

4Life enummi Gentle Facial Cleanser

http://transferfactor4us.blogspot.my/2015/05/4life-enummi-gentle-facial-cleanser.html

enummi Gentle Facial Cleanser
 

Harga Biasa : RM64.80
Harga Ahli (Semenanjung): RM54.00
Harga Ahli (Sabah/Sarawak): RM55.00
Life Point: 8


Pembersih yang ringan dan berbuih. Cukup lembut untuk digunakan 2 kali sehari atau lebih. Bagus untuk menyingkirkan kekotoran, bakteria dan mekap daripada kulit anda. Mengandungi ekstrak bunga Arnica Montana.
  • Membuang kekotoran, saki-baki solekan dan debu tanpa menjejaskan kelembapan semulajadi kulit anda. 
  • Memberikan anda wajah yang segar dan bersih.
  • Mengandungi ekstrak herba dan vitamin untuk menghidrat dan menyegarkan.
  • Mengandungi ramuan botanik agar penjagaan harian menjadi amalan yang menyamankan.
  • Membersih agar kulit tetap segar dan lembut.

Kegunaan enummi Gentle Facial Cleanser 
Pembersihan kulit muka dari sumber semulajadi tanpa unsur sabun, digunakan sebelum produk ennumi® yang lain. Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.

4Life enummi Refreshing Toner

http://transferfactor4us.blogspot.my/2015/05/4life-enummi-refreshing-toner.html

enummi Refreshing Toner


Harga Biasa : RM85.20
Harga Ahli (Semenanjung): RM71.00
Harga Ahli (Sabah/Sarawak): RM72.00
Life Point: 12


Bebas alkohol dan tidak mengeringkan kulit anda. Menyingkirkan minyak berlebihan, sisa dan sel kulit mati. Menyediakan kulit anda untuk menyerap pelembap. Mengandungi Royal Jelly, bahan aktif secara biologi yang padat dengan 17 asid amino. vitamin B-Kompleks, protein, peptida, asid lemak dan lain2 untuk menambah kevitalan dan lembapan kepada kulit anda.
  • Membekalkan khasiat kepada kulit dengan vitamin, antioksidan dan kelembapan bagi memastikan keseimbangan keseluruhan dan menyediakan kulit untuk rawatan bernutrien tinggi
  • Memperkaya kan kulit dengan nutrien humektan semulajadi untuk mengekalkan penghidratan dan kelembapan
  • Mengembalikan keseimbangan PH dan membersihkan kekotoran dan sel-sel mati pada kulit
  • Menjana penampilan kulit yang lembut,segar dan wajah yang cerah
  • Mengandungi Transfer factor XF™

Kegunaan enummi Refreshing Toner
Menyegarkan kulit muka selepas pembersihan dengan 4Life enummi Gentle Facial Cleanser. Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.

4Life enummi Life C Energizing Serum

http://transferfactor4us.blogspot.my/2015/05/4life-enummi-life-c-energizing-serum.html

enummi Life C Energizing Serum

Harga Biasa : RM146.40
Harga Ahli (Semenanjung): RM122.00
Harga Ahli (Sabah/Sarawak): RM123.00
Life Point: 25


Menggabungkan vitamin C dan bahan-bahan semulajadi lain untuk menyegarkan kulit yang pucat dan kelihatan lesu. Memperbaiki tekstur dan kecerahan wajah dan mengurangkan kemunculan bintik-bintik usia.
  • Membantu menyerikan kulit, memperbaiki tona keseluruhan dan menghapuskan kemunculan bintik-bintik usia dengan vitamin C dan kandungan botani
  • Membekalkan kulit dengan antioksidan untuk menentang unsur-unsur persekitaran
  • Menyegarkan kulit yang lesu untuk memperolehi wajah yang lebih cerah
  • Mengandungi Transfer factor E-XF™

Kegunaan enummi® Life C Energizing Serum
Memperbaiki kulit muka selepas persediaan kulit dengan 4Life enummi® Refreshing Toner. Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.

4Life enummi Protective Day Moisturizer

http://transferfactor4us.blogspot.my/2015/05/4life-enummi-protective-day-moisturizer.html

enummi Protective Day Moisturizer

Harga Biasa : RM146.40
Harga Ahli (Semenanjung): RM122.00
Harga Ahli (Sabah/Sarawak): RM123.00
Life Point: 25


Pelembap yang ringan dengan perlindungan SPF 15, UVA dan UVB. Melindungi kulit anda daripada kerosakan matahari yang memudaratkan. Menghasilkan satu lapisan di bawah mekap anda. Mengandungi ekstrak teh putih, satu antioksida berkuasa yang boleh mengurangkan keradangan dan melambatkan kerosakan radikal bebas.

Memberikan pelindungan,nutrien dan antioksidan untuk mengekalkan kelembapan agar kulit anda kekal terhidrat, bermaya dan terlindung:

  • Mempertahankan kulit dengan perlindungan UV spektrum lebar SPF 15 yang diakui
  • Memberi panghidratan dan menghasilkan lapisan pengekalan kelembapan
  • Memberikan antioksidan kepada kulit untuk perlindungan unggul
  • Mengandungi Transfer Factor E-XF™

Kegunaan enummi Protective Day Moisturizer
Perlindungan kulit muka waktu siang/bekerja sambil kulit muka diperbaiki dengan 4Life enummi Life C Energizing Serum. Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.

4Life enummi Night Recovery Cream

http://transferfactor4us.blogspot.my/2015/05/4life-enummi-night-recovery-cream.html

enummi Night Recovery Cream

Harga Biasa : RM171.60
Harga Ahli (Semenanjung): RM143.00
Harga Ahli (Sabah/Sarawak): RM144.00
Life Point: 30

Memulihkan dan mengawet. Bangun pagi dengan kulit yang lebih lembut, bersih dan segar. Krim ini mengandungi Aloe Vera, Vitamin A dan E dan gabungan anti oksidan terpilih yang memberikan manfaat melawan penuaan kulit dan meningkatkan kelembapan. 
Membantu pengeluaran sel2 baru yang sihat dan menjadikan kulit halus, bersih an segar! Ia bekerja keras sewaktu anda lena berehat untuk melembap, meremaja dan mengurangkan tanda-tanda penuaan supaya anda bangun dengan kulit segar dan ayu.
  • Mengandungi kombinasi lembapan yang kaya untuk memberi penghidratan dan humektan untuk membantu kulit mengekalkan lapisan kelembapan yang semulajadi
  • Memberikan antioksidan kepada kulit untuk melindungi dari unsur-unsur persekitaran
  • Mempermuda dan memperbaiki tekstur kulit sepanjang malam
  • Mengandungi Transfer Factor E-XF™

Kegunaan enummi Night Recovery Cream 
Proses pemulihan dan pengawetan pada waktu malam selepas kulit muka diperbaiki dengan 4Life enummi® Life C Energizing Serum. Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.

4Life enummi Intensive Body Lotion


http://transferfactor4us.blogspot.my/2015/05/4life-enummi-intensive-body-lotion.html

enummi INTENSIVE BODY LOTION

Harga Biasa : RM75.00
Harga Ahli (Semenanjung): RM62.50
Harga Ahli (Sabah/Sarawak): RM64.00
Life Point: 8 

Dirumus khas untuk iklim lembap, tiada apa-apa berat mengenai losyen ini. Formula nipis merebak dengan cepat dan sekata pada kulit anda. Ia menggabungkan manfaat Transfer Factor E-XF ™ dengan ekstrak Moringa, Aloe vera, mentega Shea, dan bahan-bahan antioksidan untuk melembapkan dengan sempurna baik di mana-mana!

Kegunaan: Mengekal kelembapan kulit seluruh badan.  Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.